HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
HGT.12.Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Forma kształcenia: stacjonarna
Nazwa jednostki efektów kształcenia HGT.02. | Liczba godzin |
Bezpieczeństwo i higiena pracy | 30 |
Podstawy żywienia i gastronomii | 120 |
Przyjmowanie i magazynowanie żywności | 60 |
Przygotowanie dań | 470 |
Wydawanie dań | 90 |
Język obcy zawodowy | 30 |
Razem | 800 |
Nazwa jednostki efektów kształcenia HGT.12 | Liczba godzin |
Bezpieczeństwo i higiena pracy | 30 |
Planowanie żywienia | 100 |
Organizowanie produkcji gastronomicznej | 150 |
Prowadzenie usług gastronomicznych | 120 |
Język obcy zawodowy | 30 |
Razem | 430 |
Forma kształcenia: zaoczna
Nazwa jednostki efektów kształcenia HGT.02. | Liczba godzin |
Bezpieczeństwo i higiena pracy | 20 |
Podstawy żywienia i gastronomii | 78 |
Przyjmowanie i magazynowanie żywności | 39 |
Przygotowanie dań | 306 |
Wydawanie dań | 59 |
Język obcy zawodowy | 20 |
Razem | 522 |
Nazwa jednostki efektów kształcenia HGT.12 | Liczba godzin |
Bezpieczeństwo i higiena pracy | 20 |
Planowanie żywienia | 65 |
Organizowanie produkcji gastronomicznej | 98 |
Prowadzenie usług gastronomicznych | 78 |
Język obcy zawodowy | 20 |
Razem | 281 |